Verwarmde Vloeren+Wanden

"DE REVOLUTIE OP DE VERWARMINGSMARKT"              

   

Deze volwaardige wand/-vloerverwarming is zuinig, veilig, gebruiksvriendelijk, flexibel en uitermate comfortabel. De verwarming is vrij eenvoudig te verwerken onder de stucplaat, het laminaat, tegels, of direct onder het behang. Met deze wand/-vloerverwarming profiteert u meteen van een compleet nieuw soort verwarming. De dunne warmtebanen van slechts 0,5mm dikte, kunnen wij als behang op de muur aanbrengen.

  

 

De kabels worden vervolgens aangesloten en achter of in de plint weggewerkt. Ten slotte word de wand gestuct en behangen/of alleen behangen, en op de gewenste kleur gesausd. De warmtebanen verdwijnen daarbij uit het zicht. Conventionele, ruimte verslindende radiatoren zijn hiermee overbodig geworden. De verwarmde oppervlakkte zorgt voor een comfortabele warmte en fijn klimaat in huis en kantoor. Hiermee geniet u van een aangename, natuurlijke en gezonde stralingswarmte.


 

COMFORTABEL EN GEZOND

Net als zonnestralen warmt de stralingswarmte het oppervlak van de objecten in de ruimtes gelijkmatig op. Een eenvoudig voorbeeld laat zien hoe dat werkt: Stelt u zich een relatief koude dag in de buitenlucht voor. Eerst bent u in de schaduw en daarna in de zon. De warmte van de zonnestralen is meteen voelbaar en zeer aangenaam op de huid, hoewel de omgevingstemperatuur niet is veranderd. De CNT-IR verwarmingssystemen verwarmen eigenlijk op dezelfde manier als de zon. Daardoor worden comforttemperaturen sneller bereikt.

Met infrarood warmte voelen mensen zich al bij kamertemperaturen van 18 tot 20°C comfortabel. Dit is ook goed voor de gezondheid: de kamerlucht blijft koel, is niet droog en wordt niet omhoog gestuwt. Er ontstaat een aangenaam binnenklimaat, waar iedereen profijt van heeft maar waardoor vooral ook mensen met een allergie vrijer kunnen ademen. Infrarood verwarming zorgt voor een gelijkmatige verwarming van de muren en voorwerpen in de gehele ruimte. Hierdoor wordt condensvorming voorkomen. Dat betekent dat er geen voedingsbodem is voor schimmel en dat vochtige muren snel droog worden.


Busverwarming

Deze revolutionaire folie is ook geschikt voor kantoren, fabriekshallen en voertuigen zoals caravans, campers, bussen en treinen. Dit verwarmingssysteem zit ook in de 259 elektrische Chinese bussen, die Keolis bestelde voor onder meer het openbaar vervoer in Overijssel. „De folie zit daar in het plafond verwerkt. Het voordeel ten opzichte van luchtverwarming is dat de warmte niet wegvliegt als de deuren van de bus opengaan. Het blijft behaaglijk warm onder het plafond.”


Energieneutral

De carbon-nano-tubes werden in 1991 ontdekt. Ze geleiden stroom duizend keer beter dan koper en behoren tot de sterkste materialen ter wereld. Zo wordt het onder meer toegepast in de vliegtuigindustrie, onder meer in de Stealth en F35. „In 2003 werd het door een Duits bedrijf op de markt gebracht. Duitsland en Oostenrijk hebben meer traditie op het gebied van elektrisch verwarmen. Nederland vanwege de gasbel in Groningen niet. Maar nu we van het gas af moeten, gaat dat veranderen!”

„Iedereen denkt bij gasloos verwarmen meteen aan een warmtepomp. Maar het kan veel goedkoper. Met dit folie verwarm je je huis helemaal elektrisch. Met zonnepanelen op het dak komt de energieneutrale woning binnen handbereik.”
 

TOEPASSINGSMOGELIJKHEDEN

Nieuwbouw

Verbouw

Als complete verwarming of bijverwarming


VERMOGENSBEHOEFTE IN WATT PER M2

Ruimtes zonder vloerisolatie of met slechte vloerisolatie hebben meer warmte en een langere reactietijd nodig. Wij raden u altijdt aan de vloer te isoleren voordat de verwarming word geinstalleerd.

Passiefhuis                                           15W/m2

Energiezuinig huis                                40W/m2

Energiebesparend (geisoleerd) huis     60-80W/m2

Oud gebouw (niet geisoleerd huis)       120W/m2


BETROUWBAAR EN ZUINIG

De energie-efficientie van dit elektrische verwarmingssysteem is bijzonder hoog. De Energie die in de warmtebanen word geleid, word meteen omgezet in warmte, zonder vermogensverlies en zonder daarbij CO2 te produceren. De warmtebanen bevinden zich meteen achter muur,-plafond- en vloerbedekking, waardoor de gewenste temperatuur snel gerealisseerd wordt. Hierdoor verwarm je eenvoudig alleen de segmenten die verwarmd moeten worden. Dit dynamische verwarmingsgedrag bespaart u energie en geld. Als de elektrische verwarming ook nog op groene werkt, krijgt u een verwarmingsoplossing de vandag al voldoet aan de behoeften van morgen. De laagspanningstechniek van 24 Volt is absoluut ongevaarlijk en maakt het mogelijk de warmtebanen zonder enig risico onder muur,-plafond- en vloerbedekking te plaatsen.Hoeveel folie er nodig is om het huis behaaglijk warm te krijgen, hangt af van de isolatie en energiewaarden van de woning. „Eenmaal aangebracht, is er geen onderhoud meer nodig, zoals dat wel bij een warmtepomp of cv-ketel nodig is.

VOORDEELEN VOOR DE KLANT

Laag verbruik T.O.V. conventionele systemen

Geen vermogensverlies

Zeer eenvoudige installatie

Geen ketel,leidingen en radiatoren nodig

Makkelijk te combineeren met zonnepanelen

Gezonde infraroodwarmte

Geen electrosmog

Geen onderhoud

24 volt waardoor zeer veilig

Doorboorbaar, afteknippen enz. zonder schade

Tot 10jaar garantie

Slechts 0,5mm dik

Wij leveren het volledige pakket> verwarming en randapparatuur > installaties op vloeren,wanden en plafonds.